از زمان بروز و ظهور گوشی‌های هوشمند، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی به صورت دوره‌ای اقدام به سنجش میزان ضریب نفوذ آنها در جوامع می‌پردازند که شاید منجر به شکل‌گیری این سوال در ذهن شما شده باشد

«چرا باید تعداد کاربران موبایل مهم باشد؟»

پاسخ به این سوال زمانیکه موبایل را یک صنعت در نظر بگیرید و آن را از چرخه طولانی طراحی تا تولید تصویر کنید، ساده می‌شود زیرا شرکت‌های تولید کننده موبایل، کمپانی‌های نرم‌افزاری، پشتیبانان وندورها و برخی دیگر از برندهای خرد را در بر می‌گیرد.



پژوهش و تحلیل‌های اخیر یک مرکز نشان می‌دهد که تعداد تقریبی کاربران فعال گوشی‌های هوشمند در جهان به حدود سه میلیارد نفر رسیده است در حالیکه این آمار برای ساکنان امریکای شمالی ۲۷۸ میلیون نفر است.


این آمار نشان می‌دهد که در سال جاری میلادی ۷۸۳ میلیون کاربر چینی در این شاخص وجود داشته که در سال ۲۰۱۹ به ۸۳۰ میلیون کاربر می‌رسد؛ بنابراین این کشور بیشترین تعداد کاربر را به خود اختصاص داده است.
در حالیکه در سال جاری میلادی ۴۴۱ میلیون کاربر در منطقه آسیا اقیانوسیه قرار داشته اما سهم خاورمیانه و آفریقا از این شاخص ۳۴۲ میلیون کاربر است.


این جدول آماری که در زیر آمده، به وضوح نشان می‌دهد ۳۷۵ میلیون کاربر در هند وجود دارد که این آمار در سال آینده میلادی به ۴۵۶ میلیون کاربر در این کشور می‌رسداین آمار نشان می‌دهد که تعداد کاربران فعال گوشی‌های هوشمند به نسبت دو سال گذشته (سال ۲۰۱۶) با رشد تقریبی ۵۰۰ میلیون مواجه شده است.

1397